Veiligheid

Veilig wonen en werken vormt een basisvoorwaarde. Veiligheid gaat over mensen. Iedereen heeft recht op een veilige werk- en leefomgeving en een veilige vluchtweg. En dat levert vragen op over toegangscontrole.

Welke deuropener is daarbij bijvoorbeeld het beste geschikt? Dienen deze automatisch dicht te vallen of juist niet? En dienen tags of cilinders nog bruikbaar te zijn? Een dichte deur werkt namelijk als brandscheiding. Maar de juiste deurdranger maakt zelfs van een open deur een brandwerende deur. Naast brandwerendheid, dient ook rekening gehouden te worden met de zogeheten paniekvlucht. Als je een vluchtroute ontwerpt, dan dienen die deuren aan andere voorwaarden te voldoen. Hoeveel man moet er door kunnen? Hoe zorgen we ervoor dat deze deuren automatisch ontgrendelen (of sluiten!) bij paniek? Welke routes gaan tijdens paniek open en welke niet? Deze bijna wiskundige bouwuitdaging kun je vergelijken met een complexe legpuzzel.

Bespaar tijd en lange zoektochten en laat u vrijblijvend adviseren over de beste mogelijkheden met moderne elektromechanica.

 

Blog: 5 tips voor effectieve elektronische toegangscontrole

Beveiliging

Inbraak maar ook uitbraaksituaties voorkomen, pogingen registreren en eenvoudig kunnen ingrijpen als er wijzigingen optreden in het beveiligingsprofiel. Maatregelen moeten werkbaar zijn voor de gebruikers en beheerders van de panden. Daarbij mag het verlaten van het pand op een ongeoorloofde manier ook niet mogelijk zijn.

Wat heeft voor uw prioriteit?
Micro-elektronica maakt steeds meer mogelijk met toegangscontrolesystemen. De specifieke wensen van uw organisatie bepalen de ideale balans tussen duurzaam comfort en het beschikbare budget. Daar zit ook de crux: hoe maakt u de juiste keuzes resulterend in de best werkbare en gecombineerde oplossing voor de optimale beveiliging van uw organisatie?

Van Advies tot systeemaanpassing
De Building Control Advies specialisten  lopen voorop met beveiliging via elektromechanica. Kies daarom voor een vrijblijvend en merkonafhankelijk advies.

Comfort

Automatisering en technische innovaties maken het gebouwbeheer toegankelijk. Ook het gemak en comfort voor gebruikers van de gebouwen neemt toe. Bijvoorbeeld in één oogopslag zien waar nog ramen openstaan, maar denk ook aan een waterdichte sleutelbeheeruitgifte en software die u helpt om deuren op afstand te bedienen en te beheren. Of de elektrische installatie in huis schakelen met de tag van de voordeur, betalen in de kantine met uw toegangspas of bijvoorbeeld uw gordijnen automatisch sluiten.